Nieuwsbrief
* E-mail Adres:
Naam:

Lichaamshouding Corrigeerder I

€23,34

Beschikbaarheid: In voorraad
€23,34
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Lichaamshouding Corrigeerder I

Lichaamshouding Corrigeerder I generatie is ontworpen voor de preventie van postuur problemen zoals hangende schouders, uitstekende schouderbladen en ingezonken borst.
Het apparaat sitmuleert correcte houdingsgewoonten en helpt indirect de versterking van deze spieren.
Het gebruik van Lichaamshouding Corrigeerder, helpt het verbeteren borstbeweging en ademhaling.

Dientengevolge, Lichaamshouding Corrigeerder helpt het rechtzetten van gebogen schouders en brengt de volledige wervelkolom in de juiste uitlijning.
 
Lichaamshouding Corrigeerder wordt aanbevolen voor gebruik met name door kinderen en adolescenten tijdens de periode van snelle groei en de vroege ontwikkeling van de lichaamspostuur.
Het is ook aanbevolen voor volwassenen met een slechte houding. Hangend postuur vermindert efficiëntie van de lichaam en kan leiden tot hartproblemen.

Door signalering van een hangend postuur, corrigeert Lichaamshouding Corrigeerder een slechte houding. Spidermed wordt aangedreven door 2 horloge-batterijen, die gewoonlijk niet vervangen hoeven te worden gedurende de levensduur van het product.
Voorafgaand aan het gebruik van de Spidermed, moet de lengte van de banden goed worden ingesteld. Dit kan door het apparaat tussen de schouders te plaatsen, in een rechte houding.
Het aanpassen van de lengte van de bandjes, moet op zo'n manier dat de bretels enigszins een beetje strak zitten zonder dat de Lichaamshouding Corrigeerder een geluidssignaal afgeeft.

Lichaamshouding Corrigeerder moeten 2 - 3 keer per dag gedragen worden gedurende ongeveer 15 minuten. Dit kan terwijl u TV kijkt, werkt op de computer of tijdens huiswerk.

Opgelet I: Het product is niet aan te raden voor gebruik door kinderen met gediagnosticeerde scoliose. In geval van twijfel, raadpleeg met een arts.

Opgelet II: Instructies "Gebruik Lichaamshouding Corrigeerder" kunnen na aankoop worden gedownload via "My Account" "My Orders" "Downloads".

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: