Nieuwsbrief
* E-mail Adres:
Naam:

Aangepast bestekset rood

€34,94

Beschikbaarheid: In voorraad
€34,94
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

Aangepast bestekset rood

De symptomen van Alzheimer zijn vergeetachtigheid, verandering in persoonlijkheid, desoriëntatie en verlies van spraak. Ook lijdt 40% van de Alzheimer patiënten aan gewichtsverlies. Er zijn verschillende oorzaken waarom zij gewicht verliezen. Het wordt voor hen steeds moeilijker om zelfstandig te eten, ze zijn vaak snel afgeleid en onrustig tijdens het eten.

Tevens is het voor hen moeilijk onderscheid te maken tussen verschillende kleuren. Ruim 60% van de Alzheimer patiënten heeft een afname in het vermogen om kleuren van elkaar te onderscheiden. De helft van deze mensen wordt door deze afname in het dagelijkse leven belemmerd.Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie. Het is wetenschappelijk onderzocht dat mensen gevoeliger zijn voor de kleur rood.

Onderzoek heeft aangetoond dat mensen met de ziekte van Alzheimer 25% meer voedsel tot zich nemen en 84% meer drinken, bij het gebruik van tafelgerei in een opvallende rode kleur. Deze speciaal ontwikkelde rode bestekset kan gebruikt worden ter bevordering van de eetlust bij Alzheimer patiënten. Bovendien is ook ideaal voor personen met een beperkte mobiliteit in pols en vingers.

Het buigbare bestek bestaat uit een lepel, theelepel, mes en vork. De lepel, theelepel en vork zijn in de gewenste stand te buigen tot een hoek van 90°. Het bestek is voorzien van een zachte handgreep voor een comfortabele grip.

Gewicht: Lepel 80 gr. Theelepel 70 gr. Vork 75 gr. Mes 82 gr.

Vaatwasmachine: ja

 

 

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: