Scootmobiel en Rolstoel voetenzak

Zorgcomfortwinkel start zelfstandig een handelsrelatie met Palestijnse fabrikant

Zorgcomfortwinkel start met de verkoop van de eerste scootmobiel- en rolstoelaccessoires uit de Palestijnse gebieden. Door deze producten te kopen, helpen klanten niet alleen zichzelf aan meer comfort, maar ook de mensen in de Westbank aan werkgelegenheid en zicht op vrede in het Midden-Oosten.

Zorgcomfortwinkel heeft het afgelopen half jaar samen met een Palestijnse fabrikant in de Westbank een rolstoel/scootmobiel voetenzak geproduceerd voor de Nederlandse markt. Doel van deze productie is om werkgelegenheid te genereren in de Westbank en om zo een kleine bijdrage te kunnen leveren voor een weg naar vrede in het Midden-Oosten. Onze scootmobiel- en rolstoel voetenzakken zijn van zeer goede en warme kwaliteit. Zorgcomfortwinkel staat garant voor een goede zorg en comfort van onze producten in combinatie met een goede prijs garantie.

Initiatiefnemer van deze handelsrelatie is M. Rotteveel. De heer Rotteveel is eigenaar van Zorgcomfortwinkel. Zijn streven is om ondernemerschap te combineren met ontwikkelingssamenwerking. De heer Rotteveel is zelfstandig naar de Westbank gegaan en heeft daar de fabrikant ontmoet. De fabriek oogt naar Westerse maatstaven enigszins primitief, maar het ambacht is van hoge kwaliteit.