Betaalmogelijkheden

Het door u verschuldigde bedrag kan op de volgende manieren worden voldaan:

  1. Online betalen via uw eigen bank met iDeal: Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kun u direct gebruik maken van iDeal. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
  2. Online betalen via Overboeking: U kunt uw bestelling per bank/giro overmaken. Overboeking per bank/giro betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren of d.m.v. een overschrijvingsformulier. Een overboeking is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee, maar duurt over het algemeen één tot drie werkdagen langer. De betaling staat vanwege de bank-naar-bank-overschrijvingen niet altijd direct op de rekening van Zorgcomfortwinkel.

    Hoe werkt een overboeking (per bank/giro)?

    Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail. Vervolgens ontvangt u ook een e-mail van Sisow, waarin ook uw ordernummer en het rekeningnummer vermeld worden. Aan de hand van deze e-mail kunt u uw betaling doen. Om een snelle afhandeling te garanderen, is het belangrijk dat u bij uw overschrijving het Order nummer vermeldt.
  3. Contant betalen: Tijdens het afrekenen van uw bestelling kunt u de verzendmethode “Afhalen in de winkel” selecteren. U krijgt dan de betaal optie “Contant” betalen aangeboden. U betaalt pas als u uw bestelling ophaalt.

Alle prijzen inclusief BTW:

Alle prijzen die Zorgcomfortwinkel.eu vermeldt, zijn inclusief 21% of 6% BTW.

In termijnen te betalen

Het is helaas niet mogelijk om in termijnen te betalen.

Een bedrag laten storneren

Indien u het niet eens bent met een afschrijving door Zorgcomfortwinkel, kunt u het geïncasseerde bedrag storneren door zelf contact op te nemen met uw bank. Zij kunnen het bedrag terugvorderen.